ATI med sanntids DVD-opptak

Grafikkortprodusenten ATI har annonsert en ny avansert programvarepakke som skal følge med grafikkortet All-In-Wonder 128. Multimedia Center er en avansert samling av nyttige programmer for multimedia- og videoentusiaster.

ATI med sanntids DVD-opptak
Publisert

ATI All-In-Wonder 128 konkurrerer for øyeblikket med Matrox Marvel G200 om å være det beste integrerte grafikkortet med videoredigering og multimediafunksjoner. ATI sin posisjon er nå blitt sterkere, etter at firmaet annonserte sin nye multimediapakke.

Pakken inkluderer en rekke funksjoner, blant annet programvarebasert DVD-spiller som benytter seg av den innebygde dekoderen i RAGE 128-brikken. Andre funksjoner er TV-tuner med funksjoner som automatisk kanalvalg, barnesikring og ”Hot Words”-funksjonen som gjør det mulig å automatisere opptak ved hjelp av forhåndsbestemte nøkkelord. En CD- og video CD-spiller er også inkludert.

Imponerende videoteknologi

Den kanskje mest imponerende egenskapen er den innebygde GoMotion-teknologien, som gjør det mulig å ta opp MPEG-1 og MPEG-2 video i sanntid. Kvaliteten på innspillingene ligger på DVD-nivå. GoMotion er utviklet av Ligos Technology, og er den første programvaren som gjør sanntids DVD-innspilling mulig uten dyre tilleggskort.

Kvaliteten på innspillingen varierer etter prosessorkraften. På en Pentium III-maskin er oppløsningen på opptaket 720x480 piksler med 30 bilder i sekundet. På en Pentium II 266 ligger oppløsningen på 352x240. GoMotion-programvaren ligger i kjernen av Multimedia Center, og åpner nye muligheter for brukere av All-In-Wonder 128-kortene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer