ATI slår knockout på Nvidia - også på bærbare PCer

ATI og Nvidia slåss om å levere den raskeste grafikken til PCer. Ikke bare stasjonære, men også bærbare. Vi har sammenlignet 3D-ytelsen på de to raskeste grafikkløsningene for bærbare PCer.

Publisert
Sist oppdatert

I vår test av grafikkort har vi for lengst avslørt at ATI Radeon 9700 for tiden er det overlegent raskeste grafikkbrikken på markedet. Ganske bemerkelsesverdig, egentlig, siden Nvidia har vært ubestridt ener på dette området i flere år.

Her finner du vår store test av grafikkort - for stasjonære PCer.

Spillmaskiner

For et par år tilbake var det de færreste som tenkte på bærbare PCer som spillemaskiner. Dette er i ferd med å endre seg. Kraftige bærbare PCer med lynkjappe grafikkort blir mer og mer vanlig, og igjen er det to aktører som kjemper om å levere de raskeste løsningene. Du rettet riktig; ATI og Nvidia.

Våre tester av bærbare PCer viser at selv de mest krevende nye spillene kan kjøres glatt og uten hakking i høye oppløsninger, dersom maskinen er utstyrt med grafikkbrikken ATI Radeon Mobility 9000 eller Nvidia Geforce 4 Go.

Duellen

Vi var nysgjerrige på hvilken av disse brikkene som produserer den raskeste grafikken, og derfor lånte vi en kraftig bærbar fra Dell for å teste dette i praksis. Maskinen ble levert med Nvidia Geforce 4 Go-kort installert, og et ATI Radeon Mobility 9000-kort fulgte med løst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer