Audigy 2 NX

Publisert
Sist oppdatert

Sound Blaster Audigy 2 NX er ment både for brukere av bærbar PC som ønsker surroundlyd, og for brukere av stasjonære PCer som vil slippe eller ikke har plass til å montere interne kort i PCen. Den kobles til PCens USB-port, og er klar for USB 2.0.

Audigy 2 NX støtter både 7.1 surround og DVD-Audio i forskjellige formater, samt Dolby Digital EX og Creatives egen standard EAX Advanced HD for avansert lydmiljøer i spill.

Du kan ta opp musikk i opptil 24-bit/96kHz og det er flere tilkoblingsmuligheter, både på baksiden og på kortsiden av boksen: optisk S/PDIF inn og ut, coaxial S/PDIF ut, inngang for mikrofon og linje, tilkobling for hodetelefoner eller sidehøyttalere (defineres i oppsettet), samt tre minijacker for 5.1 signalene.

Det er volumkontroller for mikrofon og for totalnivå ut, og inngang for ekstern strømforsyning. En fjernkontroll følger med.

I bruk

Lyden var utmerket både til spill, musikk og DVD. Selv om signal/støy er ”bare” på 102 db, sammenlignet med ZS-utgavens 108, så spiller dette som nevnt over liten rolle i praksis, for de aller fleste i målgruppen for disse kortene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer