Audigy 2 ZS Platinum Pro

Publisert
Sist oppdatert

Dette er en oppgradering av forløperen som vi har testet tidligere, du finner artikkelen her. Boksen med tilkoblinger er ikke lenger beregnet på å plasseres inne i PCen, i en av brønnene som ellers brukes til CD/DVD. Nå er boksen frittstående og kobles til braketten på kortet med en spesiell tvilling-kabel. Denne har FireWire-kontakter og en multikontakt i hver ende.

Tilkobligene for høyttalerne sitter på braketten, alle inngangene sitter på den eksterne boksen.

Audigy 2 ZS støtter avspilling og opptak av 24-bit lyd med 108dB signal/støy. Det støtter surround lyd opp til 7.1 og har støtte for EAX Advanced HD, Dolby Digital EX og DTS-ES for filmer og spill. THX konsollen for kalibrering av lyden er helt nytt og Advanced Resolution™ DVD Audio støtter avspilling av opp til 24-bit/192kHz i stereo eller 24-bit/96kHz i 5.1 og er dessuten kompatibel med Windows Media 9.

Koblingsboksen har optisk og coaxial S/PDIF I/O, tre analoge inngående linjer (eller to linjer inn og en mikrofon). Videre har den MIDI inn/ut, hodetelefon, to FireWire koblinger i front og på baksiden, samt en mastervolumkontroll med mute-funksjon. Fjernkontroll følger også med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer