Audio og effekter

Publisert

Audio

Audiodelen av kortet er nærmest eksemplarisk. Det har gode konvertere, med 20-bits A/D og 18-bits D/A, og driverne er satt opp som seks separate stereoenheter - også i Windows MME. På hver av disse kan du kontrollere effektene separat, slik at alt ligger til rette for gode miksemuligheter.

På samme måte som med synth-parametrene, kan du endre de fleste parametrene ved å sende MIDI-meldinger. Derfor vil også disse funksjonene kunne styres fra andre sequencer-progammer, og det ligger selvfølgelig flere løsninger for dette på CD-ROMen.

Effekter

Effektdelen består av to typer - systemeffekter og "Insertion Effects". De første effektene er felles for alle lydene, både MIDI og Audio. Du kan variere hvor mye du sender til den fra hvert MIDI-instrument og lydkanal, men det blir som om du hadde én romlangsboks koblet opp til en mikser.

I tillegg finnes det to "Insertion Effects", som enten kan brukes alene på en separat kanal, eller som en systemeffekt. Dette gir stor fleksibilitet i miksen, og gjør det mulig å fremheve og tilpasse viktige elementer i lydbildet med avansert effektbruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer