Audio og effekter

Publisert

Kortet støtter alle samplerater, og det er to stereo innganger og to stereo utganger. Det har også en inngang for mikrofon, men ikke drivspenning for kondensatormikrofoner (fantommating).

Alle kontaktene er av minijack-typen, og det er parallelle pinne-kontakter på innsiden av kortet. Der kan du koble til for eksempel analog utgang fra CD-spiller

Det kan virke litt baklengs at alle de analoge tilkoblingene og multikontakt for styrespak/MIDI sitter bak på kortet, mens MIDI kontaktene og de digitale inn/utgangene sitter på inn/utenheten. Dette har sin naturlige forklaring i og med at kortet også selges separat, som et vanlig lydkort. Inn/ut-enheten huser egentlig bare microWave-synthen, og det virker som om de har lagt til digitale inn/utganger og MIDI-kontakter siden det likevel var ledig plass…

Selve lydkvaliteten er det ingen ting i veien med, men vi var ikke spesielt imponert over effektdelen, som deles med MIDI-delen. Romklangen har et klart preg av "erter-på-blikkplate" og det er verken spesielt vakkert eller stilig.

Vi anbefaler at du satser på plug-in-effekter i sequencerprogrammet i stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer