Audiograbber er blitt freeware

En av de aller beste og mest populære CD-ripperne gjennom mange år er blitt gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Audiograbber har vært tilgjengelig som shareware på nettet siden 1997, og ble raskt anerkjent som en av de beste CD-ripperne. Giganten Xing kjøpte faktisk motoren og grensesnittet fra utvikler Jackie Franck året etter, og lanserte AudioCatalyst - som den gang var kjent som en av de absolutt raskeste CD-ripperne på markedet.

Kontraktsbundet

Jackie Franck skrev en kontrakt med Xing som løp frem til 9. februar 2004. Etter denne datoen kunne Franck gjøre hva han ville med AudioGrabber. I et kort notat på hjemmesiden sin forklarer Franck at han har gjort gode penger på avtalen, og at det er på tide å gi noe tilbake til "Internett og MP3-samfunnet" ved å gi bort Audiograbber til alle som ønsker å bruke det. Han sier videre at han vil fortsette å utvikle programmet, til tross for at han ikke vil tjene penger på det i fremtiden.

Kjapt

Audiograbber 1.83 er foreløpig siste versjon, og programmet lar deg rippe CDene dine til WAV, WMA, Ogg Vorbis, MP3 og andre musikkformater. Vi testet med MP3 og Ogg Vorbis, og kan bekrefte at hastigheten fortsatt imponerer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer