Audiograbber er blitt freeware

En av de aller beste og mest populære CD-ripperne gjennom mange år er blitt gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Hva med deg?

Har du planer om å rippe hele CD-samlingen din? (Avsluttet)
Ja(50%) 868
Har alt gjort det...(30%) 516
Nei(20%) 352
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Audiograbber har vært tilgjengelig som shareware på nettet siden 1997, og ble raskt anerkjent som en av de beste CD-ripperne. Giganten Xing kjøpte faktisk motoren og grensesnittet fra utvikler Jackie Franck året etter, og lanserte AudioCatalyst - som den gang var kjent som en av de absolutt raskeste CD-ripperne på markedet.

Kontraktsbundet

Jackie Franck skrev en kontrakt med Xing som løp frem til 9. februar 2004. Etter denne datoen kunne Franck gjøre hva han ville med AudioGrabber. I et kort notat på hjemmesiden sin forklarer Franck at han har gjort gode penger på avtalen, og at det er på tide å gi noe tilbake til "Internett og MP3-samfunnet" ved å gi bort Audiograbber til alle som ønsker å bruke det. Han sier videre at han vil fortsette å utvikle programmet, til tross for at han ikke vil tjene penger på det i fremtiden.

Ved å laste ned et lite tillegg vil programmet framstå i norsk språkdrakt.
Ved å laste ned et lite tillegg vil programmet framstå i norsk språkdrakt. Vis merKjapt

Audiograbber 1.83 er foreløpig siste versjon, og programmet lar deg rippe CDene dine til WAV, WMA, Ogg Vorbis, MP3 og andre musikkformater. Vi testet med MP3 og Ogg Vorbis, og kan bekrefte at hastigheten fortsatt imponerer.

Programmet har også andre fine egenskaper, for eksempel kan du komprimere inn-lyd (fra mic og line-in) til MP3 på direkten, for eksempel fra mikrofon, kassettbånd eller platespillere. Du kan også konvertere WAV-filer til forskjellige formater.

Formatvalg

Hvilket format foretrekker du? (Avsluttet)
MP3(81%) 2018
Ogg Vorbis(8%) 198
WMA(8%) 187
Annet(3%) 82
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Audiograbber krever Windows 95 eller nyere. Du finner mer informasjon og kan laste ned programmet på denne siden. Du vil også finne en plugin som gir deg Audiograbber i norsk språkdrakt.

Programmet anbefales på det sterkeste til alle som har planer om å konvertere CD- og LP-samlingen sin til MP3 eller et annet digitalt komprimert format.

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer