Audix DVH 1850

Sonefri DVD-spiller, RDS-radio, 6-kanals forsterker og 6 høyttalere for 995 kroner på Rimi-butikken? Dette måtte vi se nærmere på.

Publisert
Sist oppdatert

Data- og elektronikkprodukter er ikke lenger særlig eksotiske innslag i dagligvarebutikker. Som regel er det snakk om svært billige produkter fra ukjente produsenter, men enkelte ganger kan du faktisk gjøre et kupp.

Komplett hjemmekino

Rimi-kjeden har de siste par årene solgt både DVD-spillere, kameraer, TVer og annet elektrostæsj som tidligere kun var å finne i spesialforretninger. For øyeblikket annonserer de med et Audix hjemmekinoanlegg til den nette sum av 995 kroner. Spesifikasjonene er i utgangspunktet kurante nok - det er snakk om et komplett surroundanlegg med 6-kanals forsterker, dolby digital 5.1 dekoder, radiodel med RDS, samt en sonefri DVD-spiller som så ut til å takle det meste av formater, inkl MP3 og JPG. 2 fronthøyttalere, en senter, to satellitthøyttalere samt subwoofer fulgte også med. Alt til under tusenlappen, altså.

Vi ble nysgjerrige, og tok turen til Rimi for å kvitte oss med en tusenlapp fra testkontoen. Damen i kassen løftet kassen opp på rullebåndet, vi betalte og fikk en vanlig kassalapp som kvittering og garantibevis. Ingen spørsmål ble stilt, ingen info ble gitt. Så var det bare å komme seg hjem og koble opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer