Audix DVH 1850

Sonefri DVD-spiller, RDS-radio, 6-kanals forsterker og 6 høyttalere for 995 kroner på Rimi-butikken? Dette måtte vi se nærmere på.

Publisert
Sist oppdatert

Data- og elektronikkprodukter er ikke lenger særlig eksotiske innslag i dagligvarebutikker. Som regel er det snakk om svært billige produkter fra ukjente produsenter, men enkelte ganger kan du faktisk gjøre et kupp.

Komplett hjemmekino

Rimi-kjeden har de siste par årene solgt både DVD-spillere, kameraer, TVer og annet elektrostæsj som tidligere kun var å finne i spesialforretninger. For øyeblikket annonserer de med et Audix hjemmekinoanlegg til den nette sum av 995 kroner. Spesifikasjonene er i utgangspunktet kurante nok - det er snakk om et komplett surroundanlegg med 6-kanals forsterker, dolby digital 5.1 dekoder, radiodel med RDS, samt en sonefri DVD-spiller som så ut til å takle det meste av formater, inkl MP3 og JPG. 2 fronthøyttalere, en senter, to satellitthøyttalere samt subwoofer fulgte også med. Alt til under tusenlappen, altså.

Vi ble nysgjerrige, og tok turen til Rimi for å kvitte oss med en tusenlapp fra testkontoen. Damen i kassen løftet kassen opp på rullebåndet, vi betalte og fikk en vanlig kassalapp som kvittering og garantibevis. Ingen spørsmål ble stilt, ingen info ble gitt. Så var det bare å komme seg hjem og koble opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.