Auris Bluetooth iPhone dokk-konverter

Har du et musikkanlegg med iPhone-dokk, men ikke iPhone? Auris løser problemet.

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange musikkanlegg med dokkingstasjon, men alle er for iPad og iPhone siden dette er den eneste "standarden" som virkelig er utbredt i markedet.

Så hva gjør du når du vil spille av musikk fra en annen mobil på et anlegg med dokk for iPhone/iPod? Eller har kjøpt en ny iPhone som ikke har kontakt som passer i den gamle dokken?

Auris løser dette problemet på en enkel og elegant måte.

Hva er Auris?

Auris er en liten dings som kan settes i en iPod/iPhone dokk, og som inneholder en Bluetooth-mottaker. Da kan du sende lyd via Bluetooth til Auria, som formidler lydsignalet videre til musikkanlegget med dokken.

Dermed kan du bruke hva som helst som sender lyd på Bluetooth til anlegget, om det er en Android-mobil, Windows Phone eller hva som helst annet, inkludert en iPhone 5 med den nye såkalte Lightning-tilkoblingen.

Auris måler 45 x 37 millimeter og er 1.1 centimeter tykk. I den ene kortenden har den en kontakt som tilsvarer den klassiske iPod-kontakten. Ved siden av denne sitter en lydutgang med vanlig minijack for tilkobling til annet utstyr som hodetelefoner eller lydanlegg av et eller annet slag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer