Avanserte familiekameraer fra Canon

Nye og spennende DV-kameraer fra Canon er på vei, og denne ganger retter de seg mot mer avanserte brukere. Heldigvis holdes prisen på et fornuftig nivå.

Avanserte familiekameraer fra Canon
Publisert
Sist oppdatert

Kort tid etter lanseringen av den nye MV700-serien kommer nyheten om enda flere DV-kameraer fra Canon. Men mens MV700 retter seg mot hjemmebrukerne, er de nye MVX200-kameraene mest attraktive for de mer krevende.

Kameraene følger opp MVX150i-modellen som vi testet i fjor. Det er imidlertid blitt gjort flere forbedringer og endringer.

Først og fremst er størrelsen blitt kraftig redusert. MVX200-serien er 40% mindre enn MVX150-kameraet, og det eneste negative med dette er at LCD-skjermen ikke lenger er på 3.5 tommer, men på 2.5 tommer.

Utover dette har alle modellene høyoppløselig 16:9-modus og den nye DIGIC DV-prosessoren som skal sørge for flott bildekvalitet. Videre er kameraene utstyrt med en dedikert knapp som brukes til å skrive ut bilder når kameraet er koblet direkte til en printer.

MVX250i-modellen har fått kraftige zoom-muligheter, med hele 18x optisk zoom. De to andre kameraene i serien, MVX200i og MVX200, har 14x optisk zoom.

Bedre stillbilder

Stillbildefunksjonaliteten blir også stadig forbedret, og MVX200-serien får 1.33 megapiksel-oppløsning på bildene, kan ta opp fortløpende stillbilder i serier på 5 eller 3 bilder i sekundet og har en mekanisk lukker som sørger for bedre kvalitet. Bildene kan lagres på minnekort samtidig som man tar opp film på DV-kassett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer