Avanserte muligheter

Publisert

Webbots

FrontPage har mange avanserte muligheter. Webbots er FrontPages snarvei til spennende funksjoner for å styre kommunikasjon med skjema, søk på egen webtjeneste og annet.

Webbots er laget slik at de vil fungere på alle nettlesere, så fremt serveren din har støtte for dem. Leier du plass på et webhotell, vil serverleverandøren trolig enten ha slik støtte, eller kunne installere den for deg. Ligger sidene dine på delt server, for eksempel Telenor eller Tele2, er slik støtte allerede installert.

StyleSheets

FrontPage har noenlunde bra kontroll av [StyleSheets], men på samme måte som andre HTML-editorer vi har testet, er også FrontPage lite brukervennlig når det gjelder oppsettet av StyleSheets. Vi fant dessuten ikke noen automatikk for å lage løsninger som virker bra på alle de nettleserne som ikke støtter StyleSheets.

Dynamisk HTML

FrontPage har inkludert noen effektfulle (men kanskje ikke veldig nyttige) rutiner i Dynamisk HTML, som gir deg mulighet til å la hva som helst på sidene dine bevege seg over skjermen.

Disse rutinene er svært enkle å legge inn på sidene, men dessverre viser det seg at FrontPages Dynamiske HTML ikke gir noen effekt selv på de aller siste nettleserne fra Netscape.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer