Avant Browser

Dette er kanskje den mest funksjonsrike nettleseren som bygger på Internet Explorer, og vårt foretrukne valg.

Publisert
Sist oppdatert

Med AvantBrowser får du muligheten til å åpne nettsidene i vinduer som ligger sortert som skilleark. Du kan også organisere vinduene på forskjellige måter. En artig funksjon er relasjonslinjen, som automatisk gir deg lenker til lignende nettsteder som den du er inne på akkurat nå.

AvantBrowser har dessuten en meget god innebygd RSS-leser, og du får muligheten til å blokkere innhold som du ikke vil eksponeres for. Gruppering av nettsider og åpning av flere nettsider med ett museklikk, er også noe av det du kan gjøre med Avant Browser.

Nettleseren har innebygd søkefunksjon, og støtter skins. Menyer og hjelpetekster kan gjøres norske ved å velge fra menyen. Du kan også forstørre tekst/bilder, noe som kan være nyttig for eksempel dersom du for eksempel har veldig høy oppløsning på skjermen, eller har problemer med å lese "grøtet" tekst på TV-skjermen. I motsetning til de to andre nettleserne, beholder Avant Browser størrelsen også når du surfer videre. Den klart mest elegante løsningen.

AvantBrowser er et lite program på 1,32 MB. Du finner mer informasjon og kan laste ned nettleseren på denne siden

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer