iPad Pro

Avslørte Apple-lansering

Stemmeassistenten Siri forsnakket seg.

APPLE-LANSERING: Ifølge Siri går et Apple-arrangement av stabelen neste uke. Der får vi muligens vite mer om en ny iPad Pro. Stephanie Keith/Getty Images/AFP/NTB
APPLE-LANSERING: Ifølge Siri går et Apple-arrangement av stabelen neste uke. Der får vi muligens vite mer om en ny iPad Pro. Stephanie Keith/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Apple skal lansere nye produkter i nærmeste tid, og nå har intet mindre enn Siri selv avslørt datoen.

På spørsmålet «When is the next Apple Event?», eller på norsk «når er det neste Apple-arrangementet?», svarer Siri følgende:

«Arrangementet er tirsdag 20. april i Apple Park i Cupertino i California. Du kan få alle detaljene på Apple.com», skriver MacRumors.

Vi har forsøkt både på norsk og engelsk, men ikke fått samme svar, så det er godt mulig at Apple har tettet «hullet» eller Siri forsnakket seg til MacRumors.

iPad og Apple Tags

Stemmeassistenten avslører dog ikke hva Apple har på menyen neste tirsdag, men ifølge ryktebørsen kan det bli en innholdsrik aften.

Bloomberg melder blant annet at Apple kommer til å introdusere en ny iPad Pro med en mini-LED-skjerm. Ifølge nettstedet vil iPad Pro ha et nytt brikkesett som er på nivå med M1-brikka som sitter i de nye Macene.

Dette kan også være arrangementet da Apple omsider avslører sporingsbrikken Apple Tags, som blir en utfordrer til Tile. Basert på rykter og lekkasjer forventes de å være runde, små brikker, og tilbehørsprodusenter er allerede i gang med å produsere ulike festeanordninger for dem.

Apples sporingsbrikker kommer til å være tett integrert opp mot iOS og brukernes iCloud-kontoer, og man vil få tilgang til og styre dem via «Hvor er»-appen på en Apple-enhet.

Skal vi tro ryktene kommer AirTags til å være mer nøyaktige enn en vanlig Bluetooth-basert sporingsbrikke, da den vil ta i bruk Apples Ultra-Wideband U1-brikke.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer