Ikea og Sonos

Avslørte nytt Ikea-produkt

Sonos-samarbeidet Symfonisk får snart et nytt tilskudd.

IKEA SYMFONISK BILDERAMME: Dette bildet viser litt, men ikke mye av hvordan den nye Ikea- og Sonos-høyttaleren vil se ut. Foto: Ikea
IKEA SYMFONISK BILDERAMME: Dette bildet viser litt, men ikke mye av hvordan den nye Ikea- og Sonos-høyttaleren vil se ut. Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2019 kunngjorde Ikea og Sonos de første høyttalerproduktene i deres samarbeidsprosjekt, Symfonisk.

De første produktene var en bordlampe med innebygd høyttaler og en bokhyllehøyttaler som også fungerer som en liten hylle.

Begge modellene fikk gode skussmål etter å ha vært en tur innom Dinsides testbenk, og spesielt Symfonisk Bookshelf fikk skryt for valuta for pengene.

Symfonisk bilderamme

Nå ser det ut til at Symfonisk-serien utvides med en tredje høyttaler, og faktisk er det Ikea selv som avslører det kommende produktet.

På Ikeas amerikanske nettsider har det dukket opp et Symfonisk bilderamme som ifølge beskrivelsen er laget i samarbeid med Sonos.

– Symfonisk bilderamme med WiFi-høyttaler lar deg strømme musikk, radio og podkaster fra nettverket ditt og strømmeenheter, står det om høyttaleren. Høyttaleren vil også støtte Apple AirPlay 2.

Som de andre Symfonisk-høyttalerne, kan du også tilknytte bilderamemhøyttaleren sammen med Sonos-produkter og strømme musikk i hele boligen din.

Utskiftbar ramme

En interessant detalj er at Ikea vil tilby flere design på bilderammene, slik at du kan bytte ut til andre design enn den hvite og den svarte som selges.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer