Backup av nettleseren

Når sikkerhetskopierte du vel nettleserens innstillinger, passord, historikk og tillegg sist?

Publisert
Sist oppdatert

Å sikkerhetskopiere nettleseren er kanskje ikke det som har høyest prioritet hos de fleste databrukere, men over tid blir det jo en god del bokmerker som du sikkert har tatt vare på av en god grunn.

I tillegg har vi selvfølgelig generelle innstillinger, passord, historikk, plugins, autofullfør, cookies og så videre - etter hvert vil det faktisk bli nokså mye informasjon som bare forsvinner dersom du må reinstallere eller bytte datamaskin.

Derfor er det også utviklet verktøy som kan sette nettleseren din tilbake til fordums storhet - i denne artikkelen får Windows-brukere litt hjelp med Firefox, Internet Explorer og Opera.

For Firefox: MozBackup

MozBackup er egentlig langt mer enn en enkel løsning for Firefox. Som navnet hentyder fungerer den også på annen programvare fra Mozilla - blant annet e-posklienten Thunderbird. Også Netscape Navigator er støttet, noen bruker faktisk fremdeles det...

MozBackup er gratis og finnes her.

For IE: Internet Explorer Backup

(hva ellers?)Det lille programmet fra BackRex med det svært originale navnet Internet Explorer Backup lar deg enkelt ta sikkerhetskopier av det meste som har med Internet Explorer å gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer