Bærbar gaming-PC til 5000

Zepto Znote 3405W skal være Norges billigste bærbare for spilling.

Bærbar gaming-PC til 5000
Publisert
Sist oppdatert

I følge en pressemelding koster Norges billigste bærbare spill-PC kun 4.938,79 norske kroner.

Det danske selskapet Zepto har lenge konkurrert med de store bærbar-produsentene på pris, og var blant de første som solgte bærbare til under 3000 kroner her til lands.

Nå prøver de seg på nok en prisrekord.

Den aktuelle 15,4-tommeren går under navnet Znote 3405W, og mens vi er nokså sikre på at Zepto kunne kommet opp med en sum som er litt enklere å huske, er vi enige om at det er en relativt rimelig bærbar i forhold til prisen.

Spesifikasjoner:• 15.4" skjerm med oppløsning på 1440x900 punkter• Intel Pentium Dual-Core T2370 @ 1,73 GHz• Nvidia Geforce 8600M GT 512MB• 4 GB DDR2 PC5300• 250GB 5400rpm SATA Harddisk• Zepto Zpro Wirelees 300Mbit (b/g/n)• Samsung DVD-RW DL brenner• Integrert 2 Mp webkamera

Denne bærbare er ikke bygd på siste teknologi, men dersom du er ute etter en maskin som er god nok til spilling - uten at det skal koste deg mange kronene - ser den slett ikke dum ut. Det eneste vi ikke kan uttale oss om her og nå er kvaliteten.Husk også at mye kraft betyr mer varme, viftestøy og kortere batterilevetid. Dersom du ikke spiller i det hele tatt finnes det derfor bedre alternativer. Men for spillentusiaster på trange budsjetter er den nok verd å sjekke ut. Se Zeptos hjemmeside for flere detaljer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer