Bærbar MP3 med opptak

Musikkindustrien er ikke glad i MP3-spillere, men Samsung lar seg ikke skremme: I februar neste år kommer selskapet med to MP3-spillere i kredittkortformat, og en av dem har innebygd mikrofon.

Publisert

I og med at musikkindustrien nylig har forsøkt å stanse Diamond sin bærbare MP3-spiller, er det oppsiktsvekkende at Samsung nå lanserer et konkurrerende produkt med muligheter for innspilling.

Verdens minste

Spilleren skal være på størrelse med et kredittkort – 17 millimeter tykk. Det gjør den til verdens minste. Den har 24 MB innebygd minne, pluss ytterligere 16 MB på et eksternt kort. I følge planen skal spilleren kunne få mer minne etter hvert som de eksterne minne-modulene blir større.

Spilleren har kun analog inngang, hvilket betyr at musikkindustrien ikke nødvendigvis har grunnlag til å rettsforfølge produktet. Det er også mulig å spille inn lydfiler i wav-format. Samsung har i tillegg bygd inn en mikrofon som gjør det mulig å gjøre ”live” opptak av forskjellig slag.

Samsung planlegger å starte salget av MP3-spilleren i februar (det blir også mulig å kjøpe en modell uten mikrofon eller innspillings-muligheter). Den ventes å komme til USA senere i 1999, men det er uvisst når den eventuelt vil komme på markedet i Europa.

Les mer om ”krigen” mot MP3 1454">her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer