Bærbar PC fra Whitebox?

Publisert
Sist oppdatert

Spørsmål:

God dag!

Jeg har med interesse sett annonser for bærbare PCer fra den norske produsenten Whitebox, og synes disse maskinene ser veldig fine ut, med masse datakraft, utstyr og ikke minst veldig fine priser.

Jeg har lett i DinSides testarkiver, men kan ikke se at dere har testet modeller fra Whitebox. Er det noen tester på trappene? Er det grunner til at dere ikke har testet maskiner fra dem?

Hilsen Hjalmar

Datadoktoren svarer

Hei,

Whitebox er et relativt nystartet enkeltmannsforetak som får sine maskiner fra OEM-produsenter i Taiwan, i likhet med flere andre aktører på PC-markedet. Foretaket er med andre ord ingen produsent av bærbare PCer.

Whitebox kan i skrivende stund blant annet kun kontaktes på et 815-nummer og en postboksadresse, noe som har fått enkelte til å sette spørsmålstegn ved foretaket.

DinSide er opptatt av å kun teste utstyr fra seriøse leverandører, for å unngå at våre lesere blir villedet. Så snart vi er overbeviste om at Whitebox tilhører denne gruppen, vil vi selvsagt vurdere å ta inn testprodukter.

Enn så lenge kan vi verken anbefale eller fraråde deg å handle hos Whitebox.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer