Bærbar PC i over 5800 varianter

Toshiba lanserer nå en ny serie bærbare PCer: Tecra 8000. Den største nyheten er at den kan leveres i et utall varianter siden den er bygget opp som et modulsystem. Alle de viktigste elementene, som prosessor, minne, lagringsmedia, skjerm og annet tilleggsutstyr kan velges fritt fra en omfattende liste.

Bærbar PC i over 5800 varianter
Publisert

Det er fint med valgmuligheter når du skal kjøpe et produkt, men ingen ting er mer forvirrende enn 5 forskjellige modeller som er nesten like. Når du også må gjøre et endelig valg er det ikke lett å bestemme seg.

Valg uten kvaler

Toshibas løsning på denne problematikken er den nye Tecra 8000-serien. Felles for alle modellene er hovedkortet, system-BIOS og grafikksystemet. Utfra dette kan brukeren sette sammen sitt eget personlige system, med valgfri Pentium II Mobile prosessor fra 233 til 300 MHz, harddisker fra 4 til 8,1 GB, 12,1" til 14,1" skjerm, minne på opptil 256 MB og en rekke andre muligheter.

Tilsammen er det mulig å sette opp hele 5832 forskjellige modeller.

Tecra 8000 er også utstyrt med SelectBay, som kan inneholde forskjellige typer enheter som diskettstasjon, ekstra harddisk, CD-ROM, DVD-ROM eller ekstra batteri. Internt kan det monteres maskinvare-akselleratorkort for avspilling av DVD eller et internt 56K modem.

Det er også USB, infrarød port, to plasser for PC-kort (type II) samt de vanlige portene av den "gamle" typen, som serie og parallell. Tecra 8000-modellene er også kompatible med både den eksisterende portreplikatoren NoteDock II og docking-stasjonen DestStation V Plus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer