Bærbar PC til spill

Publisert
Sist oppdatert

Spørsmål:

Hei,

Jeg har kommet over et tilbud på en bærbar PC med kraftig prosessor og stor harddisk, til en svært lav pris. Jeg er derimot usikker på grafikkløsningen, som er en SiS 315 64MB-brikke.

Kjenner du til denne brikken, kan du si meg om den duger til spilling, eller bør jeg se meg om etter en annen løsning? Kanskje grafikkløsningen kan oppgraderes?

Hilsen Andreas

Datadoktoren svarer

Den grafikkløsningen er ikke veldig godt egnet til grafikkintensive spill. Det er dessverre ofte en hake ved veldig "gode" tilbud, men til vanlige 2D kontoroppgaver og videoavspilling er løsningen helt OK.

Hvis du ønsker å spille bør du satse på en PC med grafikkløsningene Geforce2Go, Geforce4Go eller ATI Radeon Mobility 9000.

De fleste bærbare PCer har grafikkbrikken integrert på hovedkortet, og dermed blir det ofte umulig å oppgradere denne. Men vi ser nå en utvikling som går i retning av separate, utskriftbare kort, som for eksempel på Dell Inspiron 8000.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer