Bærbar-revolusjon?

Med to prosessorer til hvert sitt bruk - den ideelle bærbare?

Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss har falt for fristelsen og skaffet oss en iPhone eller annen smart mobil. Da er vi praktisk talt alltid oppkoblet, har tilgang til epost og web, kalendere og andre viktige funksjoner.

Men mange av oss har også med den bærbare, vi gidder bare ikke ta den opp av vesken, slå den på og vente på at den skal bli klar til bruk. Da er det bedre å ta opp mobilen, fyre opp nettleseren eller epostprogrammet og være i gang på kort tid.

Men så snart du skal taste inn en del tekst og tall butter det, da blir det fort atskillig mer knotete enn på en maskin med skjerm og tastatur i mer brukervennlig format.

Men det finnes løsninger på alt.

Hva med å bygge inn smart-phone funksjonalitet i den bærbare? En liten strømbeskjeden prosessor med et lettbent operativsystem for å ta seg av de enkle og raske oppgavene, så kan du dra i gang hele Intel/Microsoft-balletten når du kommer hjem eller på jobb?

Vi har sett flere løsninger som har vært inne på dette tidligere, ett eksempel var musikkavspiller for den innebygde CD-drevet uten å slå på PCen som vi så vi for mange år siden, men nå har det blitt mer greie på tingene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.