Bærbar-skjerm for andre enheter?

Publisert
Sist oppdatert

Har etterhvert blitt litt multi-bruker og laptopen drar jeg med meg overallt. Siden det jo er ett dill å dra med seg en ekstra skjerm/projektor hvor enn du går, lurte jeg på om der eksisterer noen programmer eller pcmcia kort som lar deg kobble til feks dvd-spiller, multiswitch boxer ol. til VGA ingangen slik at du kan bruke LCD skjermen på laptopen til å se på. (reversert signal )

Noen kom med den ideen å bruke firewire kablen og video capture programmet til Video kameraet og se på preview, men det får jeg jo bare opp i lite vindu. Jeg vil ha full skjerm !

I mine øyne er dette ett must om en ikke har tv eller andre fremvisnings medier å koble opp alle duppedingsene til ( les: student!!)

Tenke seg til å kunne kjøre TV, DVD, XBOX osv på LCD skjermen. Har jo ett rimelig ok skjermkort, men kun S-video og vanlig VGA koblinger.

Mvh,JR

Datadoktoren svarer

Hei JR!

Normalt sett er ikke dette mulig siden VGA og S-video nettopp er UTganger, altså tar de ikke imot innkommende signaler. Men det finnes en løsning, og den har du faktisk allerede vært innom: video capture, altså løsninger for å ta inn videosignaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer