Bærbare fra Samsung

Nå kommer Samsung også med bærbare - har de noe ekstra å tilby?

Bærbare fra Samsung
Publisert
Sist oppdatert

Bærbare fortsetter sin ferd med å overta i PC-verdenen, både for profesjonelle og private brukere. Snart er det bare den virkelig harde kjerne som sitter med stasjonære, de som krever helt spesielle løsninger med maksimal kraft.

Samsung er et kjent merkenavn, som vi forbinder med forbrukerelektronikk på en rekke områder, fra kjøleskap til PC-skjermer. Dessuten er de en stor komponentleverandør, som lager skjermpaneler, lagringsmedier, minne og annen elektronikk.

Dermed har Samsung forsprang på flere områder når de skal inn på et nytt produktområde, de har både teknologien i eget hus og markedsposisjonen, det gjelder "bare" å få på plass logistikken rundt det hele, med tilrettelegging av produksjon, markedshåndtering og service.

Et slikt utgangspunkt er det ikke mange andre som har, men det hele står og faller på at produktene lar seg selge. Så hva har Samsung å by på?

Leker ikke butikk

Når de nå skal inn på det skandinaviske markedet har de med seg noe erfaring fra andre europeiske land, hvor bærbare fra Samsung allerede har vært i salg en stund. Men nå lanseres flere nye modellserier som er helt nye, også i allerede delvis etablerte markeder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer