Bærbare PCer 2003

Her finner du de bærbare PCene vi testet i 2002 og 2003. Vi har nettopp startet en ny testrunde - den finner du her.

Bærbare PCer 2003

Nye produksjonsmetoder og økt etterspørsel har ført til billigere bærbare PCer, og legger du 15.000 kroner på bordet får du nå en PC med så høyt utstyrs- og ytelsesnivå, at den vil være en fullgod erstatning for stasjonær PC for mange av oss.

For DVD-spiller, CD-brenner, FireWire, nettverk, modem og TV-utgang er nærmest som standard å regne på mange av dagens modeller. Ny grafikkløsninger, store skjermer og høy oppløsning, gjør at også spill- og filmentusiaster begynner å kaste sitt blikk på bærbare PCer.

NYHET! Sammenligne produktene opp mot hverandre

Løpende test - noe for en hver smak

I denne testen har vi stort sett tatt for oss bærbare PCer som ligger i det midtre prisskiktet (10-20.000 kroner), men har også tatt med enkelte modeller i lavere og høyere prisklasser. Vi har alltid modeller på testbenken, og supplerer med nye testprodukter etter hvert. "Best i test" følger de modellene som etter vår mening til en hver tid gir den beste kombinasjonen av våre testkriterier.

Vår test er vinklet med tanke på å dekke behov både i bedriftsmarkedet og i privatmarkedet. Les mer om dette i artikkelen Slik tester vi bærbare PCer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer