Bærbare PCer 2003

Her finner du de bærbare PCene vi testet i 2002 og 2003. Vi har nettopp startet en ny testrunde - den finner du her.

Bærbare PCer 2003

Nye produksjonsmetoder og økt etterspørsel har ført til billigere bærbare PCer, og legger du 15.000 kroner på bordet får du nå en PC med så høyt utstyrs- og ytelsesnivå, at den vil være en fullgod erstatning for stasjonær PC for mange av oss.

For DVD-spiller, CD-brenner, FireWire, nettverk, modem og TV-utgang er nærmest som standard å regne på mange av dagens modeller. Ny grafikkløsninger, store skjermer og høy oppløsning, gjør at også spill- og filmentusiaster begynner å kaste sitt blikk på bærbare PCer.

NYHET! Sammenligne produktene opp mot hverandre

Løpende test - noe for en hver smak

I denne testen har vi stort sett tatt for oss bærbare PCer som ligger i det midtre prisskiktet (10-20.000 kroner), men har også tatt med enkelte modeller i lavere og høyere prisklasser. Vi har alltid modeller på testbenken, og supplerer med nye testprodukter etter hvert. "Best i test" følger de modellene som etter vår mening til en hver tid gir den beste kombinasjonen av våre testkriterier.

Vår test er vinklet med tanke på å dekke behov både i bedriftsmarkedet og i privatmarkedet. Les mer om dette i artikkelen Slik tester vi bærbare PCer.

Tre testvinnere, men sett også opp din egen test!

Det viste seg at resultatene i våre testmålinger ble ganske sprikende mellom de forskjellige modellene. Her er det altså ikke bare nok å se på hvor rask prosessor og hvor mye minne du får med. På innsiden er det nok av andre faktorer som spiller inn på hvor mye datakraft du får for pengene.

Bærbare PCer 2003

Vi har gitt våre sluttvurderinger ut fra en totalvurdering, og her finner du våre testvinnere. Men i slike totalvurderinger hender det ofte at en maskin ikke når helt opp fordi den har ett eller to svake punkter. Samtidig kan nettopp denne maskinen være best der det teller mest for deg.

Derfor har vi laget et interaktivt javaprogram som lar deg velge de egenskapene som teller for deg. Vi forteller deg derfor hvilken PC du bør satse på!

Finn den bærbare PCen som passer deg best

Sammenligne PCene!

Med testmålerne får du full kontroll over bestemte egenskaper for hver maskin. Vi har satt opp tre sammenligninger som gir deg full oversikt:

Med testmålerne får du full kontroll over bestemte egenskaper for hver maskin. Hvilken maskin oppfyller ditt behov best?
Med testmålerne får du full kontroll over bestemte egenskaper for hver maskin. Hvilken maskin oppfyller ditt behov best? Vis mer

– Batterilevetiden sammenligner du her
– PCenes vekt sammenligner du her
– Pris og tekniske egenskaper sammenligner du her

Kjøperåd


Hva teller egentlig når du skal kjøpe bærbar PC? Bærbar PC koster minst dobbelt så mye som en stasjonær. I artikkelen får du vite hvilke muligheter du har med bærbar PC, og hva du må passe på for å holde kostnadene nede.

Slik tester vi


Hva ligger bak tallene vi oppgir for ytelse, batterilevetid og annet? I artikkelen "Slik tester vi bærbare PCer" kan du lese om de metodene vi benytter for å gi deg tall og opplysninger du kan stole på!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer