Bærbare PCer 2004

Salget av bærbare PCer er fortsatt sterkt stigende, og øker i takt med lavere priser og bedre spesifikasjoner.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide har lange tradisjoner når det gjelder testing av bærbare PCer. Også i 2004 tester vi mange aktuelle modeller fra aktuelle produsenter. Nytt av året er at de viktigste testprogrammene er oppgradert til nyeste versjoner, og vi registrerer nå langt flere detaljer under Tekniske data. Du vil også se at vi har begynt å veie strømforsyning og kabler, slik at du ser hva PCen veier totalt.

Karaktergivningen er revidert fra forrige gang. Nå har vi hele 12 delkarakterer, som til sammen utgjør grunnlaget for totalkarakteren, som materialiseres gjennom et terningkast. Poenget med delkarakterene er at du lett skal se om PCen har de egenskapene som er viktige for deg. Vi har også laget en ny oppsummeringsboks der vi vurderer egnethet i forhold til viktige bruksområder. For øvrig vil du kjenne deg godt igjen fra fjorårets testmetodikk.

I listen til høyre vil det dukke opp nye PCer etter hvert som vi har testet dem. Du vil også se en liste over de siste testede modellene i en boks til høyre, etter hvert som modellene er testet.

2003-testen

Vi rakk å teste ca 40 modeller i 2003. Mange av disse modellene ble testet helt mot slutten av året, og er fortsatt høyaktuelle! Vi anbefaler derfor at du tar en titt på den forrige testen før du bestemmer deg for å handle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer