Bærbare som tåler det meste

Noen laptoper er ganske enkelt mer solide enn andre.

Publisert
Sist oppdatert

Vi tester jo en god del bærbare datamaskiner på DinSide Data, og av naturlige grunner er vanlige forbrukermodeller som dominerer. De fleste ønsker jo å betale så lite som mulig, så for å holde kostnadene nede blir ikke de mer rimelige bærbare konstruert for å tåle spesielt mye.

Dette gjør selvfølgelig at medaljen får en uattraktiv bakside; på den ene siden har jo bærbare blitt svært billige, mens du på den andre siden ikke kan regne med at de vil tåle spesielt røff behandling.

Som regel er ikke dette noe problem. Folk flest foretrekker nemlig uansett å bruke sin laptop innendørs i varme og trygge omgivelser, og det skumleste en slik bærbar er med på er transporten - med mindre du da har en tendens til å søle kaffe...

Men for noen er det behov for en virkelig hardfør bærbar PC.

Økende popularitet

Datamaskinen har funnet veien til de fleste profesjoner, også yrker der det å dra med seg en datamaskin tidligere ble sett på som bortkastet tid og krefter. For alt fra naturforskere til militære er i dag datakraft nesten like viktig i felten som ved skrivebordet - og derfor har vi også en rekke produsenter som tilbyr bærbare PCer som tåler en trøkk 16.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer