Bærbare til 8000 kroner

Nye bærbare med de aller nyeste prosessorene vurderes.

Bærbare til 8000 kroner
Publisert
Sist oppdatert

Bærbare PC-er finnes i mange fasonger og prisklasser. Vi har vurdert og testet hele spekteret, men både prisnivåer og egenskaper endrer seg. En maskin som koster en håndfull tusenlapper i dag var bare en fjern og urealistisk drøm for noen år siden.

I dag finnes det små bærbare som man bare putter i veska uten å tenke på at det blir noe ekstra å bære på. Det finnes også den motsatte ytterlighet, bærbare som egentlig er en erstatning for stasjonære, de er bare bygget over samme lest som bærbare. Vekt og størrelse gjør at de for det meste får stå i fred.

Det som de fleste kan være enige om er et brukbart kompromiss når det gjelder brukervennlig størrelse og bærbarhet, er maskiner med en skjermstørrelse på mellom 15 og 16 tommer diagonalt. De passer inn i de fleste vesker og kofferter, og veier i underkant av 3 kg. Det er litt å dra på, men en god sekk gjør at belastningen ikke er plagsom.

I denne vurderingsrunden valgte vi derfor dette formatet når vi inviterte de største forhandlerne på nett til å melde inn sine beste kandidater.

Les også: Slik får du mer ut av batteriet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.