Bærbart sommerslipp fra PB

Packard Bell slipper to nye bærbare modeller i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Som de fleste nå har fått med seg har Intels nye Centrino-generasjon Santa Rosa fått en god start. Vi har allerede fått testet et par maskiner, som Acer TravelMate 6292 og vi har fått tatt en grundig sniktitt på Multicom Compal IFL90.

Blant de som nå varsler Santa Rosa-maskiner på markedet i løpet av kort tid har vi Packard Bell, som for anledningen stiller med to nye modeller: EasyNote MB og SB med skjermer på henholdsvis 15,4 og 17 tommer.

Bortsett fra størrelsen er de to modellene ellers nokså like, med:* Intel Core 2 Duo prosessor* LAN, Wi-Fi (inkl. 802.11n), Blåtann* nVidia GeForce 8600M GS* DVI og HDMI ut* eSATA* Komplett numerisk tastatur* 4 in 1 kortleser: SD, MMC, MS, MSPro* Integrert webkamera på 1,3 megapiksler* Windows Vista Home Premium

I tillegg har SB-serien (altså 17-tommeren) plass for 2 harddisker.

EasyNote MB - med noe såpass sjelden som en 15,4-tommer med fullt numerisk tastatur.

Maskinene vil kunne fås i forskjellige spesifikasjoner, og prisene vil følge deretter. Begge modeller vil kunne levers med Core 2 Duo prosessor (T7100), 120GB disk og 1GB RAM fra ca 8.000 kroner. Med full pakke og to harddisker vil SB-maskinen nå priser opp til 15 tusenlapper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer