Balsamiq Mockups

For oss som ikke er så flinke til å få det til å se pent ut.

Eksempel på skisse laget i Balsamiq Mockups
Eksempel på skisse laget i Balsamiq Mockups Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Okay - se for deg følgende scenario: Du skulle gjerne hatt en webside, men er hverken flink til å programmere eller designe. Imidlertid har du det veldig klart hvordan du ønsker at websiden skal se ut, og med penn og papir kunne du ha gjort en grei nok jobb til at designeren hadde skjønt hva du var ute etter.

Hils på Balsamiq Mockups - et program som lar deg "kladde" en webside. Fordelen kontra penn og papir er selvsagt at du ikke trenger å viske ut dersom du vil flytte på noen elementer, i tillegg til at du kan sende det på e-post uten å gå veien om å scanne inn arket ditt.

Brukergrensesnittet er såre enkelt. På topplinja kan du velge blant et rikt utvalg av typiske weblementer; det være seg tabeller, nedtrekkslister, video, tekstfelter, menylinjer etc. Du drar ønsket element ned til kladdeblokka og kan sette inn valgfri tekst og ikon på de fleste.

I vårt eksempel under har undertegnede skissert en ny forside til DinSide Quiz, og det var ikke mange minuttene det tok fra blankt ark til en skisse som en hver designer vil kunne gjøre om til noe litt mer snasent:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer