Bambuser - video rett på nett fra iPhone

Både et kraftig verktøy og et leketøy.

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å sende video på nett er i og for seg ikke noe nytt. Men når du kan gå omkring med en mobil med videokamera og sende direkte ut på nett, da snakker vi om et stort sprang. Tiden da man måtte ha et kamerateam, videoredigeringsbil og en egen bil med uplink til satelitt er ikke lenger det eneste alternativet. Du klarer deg med en mobiltelefon og en nettjeneste.

Da har man et politisk verktøy, som f.eks. ble brukt under demonstrasjonene i Egypt, man har et verktøy til diskret reportasje fra mindre dramatiske hendelser eller man har et enkelt kommunikasjonsmiddel i sosiale sammenhenger. Og alt mulig i mellom.

Bambuser - gjør det enkelt

Ting kan gjøres komplisert og de kan gjøres enkelt. Mange løsninger fremstår som byggesett uten bruksanvisning, andre skjønner man umiddelbart hvordan skal brukes.

Bambuser sin tjeneste sammen med en iPhone, er like enkel å bruke som å filme med mobilen. Stort enklere kan det ikke gjøres. Og resultatet blir overraskende bra.

Dette er både en tjeneste og en App. Tjenesten kjører på Bambusers egne servere og appen laster du ned til din mobil. Appen finnes tilgjengelig for de fleste mobiler som har videofunksjon og er nettvennlige. Hele oversikten finner du på denne siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer