TV-er blir raskt billigere:

Bare fem måneder etter at vi testet disse, er prisene ikke til å kjenne igjen

Alle de tre TV-ene kostet rundt 25.000 da vi testet dem. Fem måneder senere er prisene kuttet med inntil 11.000 kroner!

MYE Å SPARE: Det er like før årets TV-kolleksjon vises fram. Det fører til meget gode tilbud på fjorårsmodellene. Foto: Gaute Beckett Holmslet
MYE Å SPARE: Det er like før årets TV-kolleksjon vises fram. Det fører til meget gode tilbud på fjorårsmodellene. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er knapt noe produkt fra elektronikkbutikkene som synker like raskt i pris som TV-er, spesielt toppmodellene kan du få til langt lavere pris noen måneder etter at de ble introdusert i markedet. Dette har vi tidligere dokumentert i en egen artikkel.

Vår test av toppmodeller til rundt 25.000 kroner, datert 29. juli 2017, inneholder noen meget gode eksempler på nettopp det. Alle de tre TV-ene har rett og slett stupt i pris.

Sank fra 25.000 til 13.990 kroner

Samsung QE55Q7F er modellen som har sunket mest i pris. Dette er en flaggskip-TV basert på et splitter nytt QLED-panel, som er Samsungs svar på konkurrentenes OLED-paneler.

Denne kostet 25.000 kroner på testtidspunktet, nå er prisen 13.990 kroner i en rekke nettbutikker. Det er mer enn 11.000 kroner rimeligere på fem måneder!

Også testvinneren, OLED-TV-en Philips 55POS901F har blitt vesentlig billigere siden testtidspunktet. TV-en får du nå for 14.790 kroner, som er mer enn 10.000 kroner billigere enn da vi testet den. Litt høyere pris enn Samsung-en, men TV-en kommer da med integrert lydplanke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer