Battlefield 1942

Ta litt Medal of Honor, bland med Tribes 2 og CounterStrike, og resultatet blir et av de mest involverende multiplayerspillene på lenge.

Publisert
Sist oppdatert

Vi hadde hørt lite om Battlefield 1942 før vi fikk sett spillet på årets E3-messe, men da ble vi til gjengjeld positivt overrasket over hvor enkelt og brukervennlig spillet var, og hvor lett det var å bytte mellom forskjellige kjøretøy, til og med fly og båter.

Nå er spillet endelig ute i butikk, og har fått en entusiastisk mottagelse fra både pressen og ikke minst spillerne. Hva er egentlig konseptet bak Battlefield 1942?

Enkelt, men vanedannende

Nøkkelen til spillets suksess må være hvor ukomplisert det er. Du skal ikke bruke lange tiden før du er klar til å gå i kamp, og de forskjellige kjøretøyene er alle like enkle å manøvrere.

Selv om spillets hovedattraksjon naturligvis er flerspillerdelen, har utviklerne også inkludert en enkeltspillermodus. Ubetydelig som den er, nevner vi den likevel først – det er nemlig smart å begynne treningen offline, og bli vant til spillets muligheter. Du får mange brett å leke deg på, og det er til og med inkludert en kampanje-modus, der du kan følge en historie. Så fort du har satt deg inn i hvordan spillet fungerer, er det eneste riktige å glemme hele enkeltspillerdelen og hoppe uti den store verden. Husk at du MÅ laste ned en 15 MB patch for å spille på nettet – tydeligvis en glipp fra produsentenes side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer