Battlefield 2

SPILLTEST: Så er vi i gang igjen - årets mest etterlengtede spill er i butikkene, og vi har testkjørt det en god stund nå. Lever det opp til forventningene? Les anmeldelsen!

Publisert
Sist oppdatert

Det har ikke tatt mange år for Battlefield-serien å bli smått legendarisk. Ingen andre spill klarer til de grader å kombinere avansert taktikk og tilgjengelighet - du kan ha det nesten like moro enten du er nybegynner eller garvet veteran.

Meget kort - Battlefield handler om store slagmerk der to lag slåss om å kontrollere viktige punkter (baser). Jo flere av disse kontrollpunktene laget ditt holder, desto raskere vinner du. For å nå målet kan du benytte av en lang rekke fly, helikoptre, tanks, biler og båter, og alle disse er svært enkelt å hoppe inn i og kontrollere. Du kan også velge mellom forskjellige klasser av soldater, der hver klasse er utstyrt med forskjellige våpen.

Det første Battlefield-spillet hadde tilnavnet 1942, og handlet om annen verdenskrig. Det spillet fikk også to tilleggspakker, Road to Rome og Secret Weapons of WWII. I fjor kom et helt nytt spill, Battlefield Vietnam, som tok oss til jungelen i 60-årene. Battlefield 2, den offisielle oppfølgeren, tar for seg krigføring i nær fremtid, med moderne våpen og teknologier.

Tre sider av saken

Spillet involverer tre fraksjoner - USA, Kina og Midtøsten. De aller fleste brettene finner sted i arabiske byer og ørkenene rundt, men noen av kartene er plassert i asiatisk jungel, og minner oss faktisk noe om BF: Vietnam.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer