Battlefield: Vietnam

Etterfølgeren til Battlefield: 1942 er endelig klar for butikkhyllene. Gjør deg klar for heftig jungelkrig!

Publisert
Sist oppdatert

Selv om Battlefield: 1942 var hjertebarnet til de talentfulle utviklerne i svenske DICE, er det den kanadiske avdelingen av selskapet som tok seg av utviklingen av den nye inkarnasjonen av serien. Og det viser seg at de har gjort en utmerket jobb, selv om de ikke akkurat har tatt spesielt mange sjanser.

BF: 1942 var litt av en overraskelse da det kom høsten 2002. Aldri før har et spill kombinert kjøretøy, fly og fotsoldater på en så intergert måte, og det må sies å være Battlefields store fordel. Det er så enkelt å sette seg i spillet at de fleste med noe førstepersonserfaring bør bli solide BF-spillere innen kort tid. Battlefield fokuserer først og fremst på lagspill, og det er også svært enkelt å sette seg inn i spillets regler og oppdage dets finurligheter. Battlefields sjarm ligger i hvor tilgjengelig det er.

BF: 1942 og spillets to utvidelsespakker tok oss rundt frontene i annen verdenskrig, men nå er denne tematikken definitivt brukt opp, og det er på tide å utforske en ny konflikt: Vietnamkrigen. Det innebærer slutt på åpne sletter og ørkenlandskap, nå snakker vi jungel, insekter, svette og 60-talls rock.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer