BBK DL373D

Denne lille håndholdte DVD-spilleren fra BBK spiller det aller meste av aktuelle formater. Prisen er lav, men hva med kvaliteten? Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

BBK er en stor kinesisk produsent av AV-utstyr, som har begynt å gjøre seg bemerket på det norske markedet. Vi har tidligere testet flere stasjonære DVD-spillere fra produsenten, og har stort sett gode erfaringer med BBK-produkter.

Perfekt for DivX

Vi har tidligere testet håndholdte DVD-spillere med innebygd skjerm, deriblant modeller fra Shinco og Next Base. BBK DL373D er imidlertid første spiller vi har sett på som også støtter MPEG4-variantene DivX og Xvid. Disse formatene er som skapt for portable enheter med innebygd skjerm. Filmene trenger ikke spesielt høy oppløsning, og artefakter knyttet til kompresjon er vanskeligere å oppdage. Resultatet blir at du kan dytte mange filmer på en DVD-plate når du skal ut på tur. Spilleren er dessuten blant de rimeligste i klassen, med en prislapp på 3.175 kroner inkl mva i skrivende stund.

I tillegg til DVD og DivX (3.11, 4.x og 5.x)/Xvid (inkl 1.x), støtter spilleren Audio-CD, HDCD, MP3, WMA og Kodak Picture CD. Den kan også lese MPEG1/2-filer direkte fra brente CDer og DVDer. Vi prøvde med en rekke forskjellige CD/DVD-plater, inkludert overskrivbare DVD+/- plater, og spilleren hadde ingen problemer med å lese noen av disse. Du kan ha flere filtyper på samme plate, disse gjenkjennes og dekodes automatisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer