BBK DV971

Dette er storebroren til Asono DVDX70, som vi testet i vinter. Spilleren var den første "modne" DivX-kompatible spilleren vi testet, og tok omtrent det som var av filmer og klipp i DivX, Xvid og MPEG1/2-format.

Publisert
Sist oppdatert

I virkeligheten heter Asono-spilleren DV969, og produsenten heter BBK Electronics. Nå er etterfølgeren DV971 dukket opp på markedet, men denne gangen er det BBK Electronics Scandinavia som selv distribuerer spilleren i Norden - under BBK-navnet.

Den kinesiske elektronikkprodusenten er nok ukjent for de fleste her hjemme, men er i virkeligheten en stor produsent av blant annet AV-utstyr og telefoner. Selskapet har tre fabrikker i Kina, og mer enn 8.000 ansatte i en rekke land. Det skandinaviske kontoret ligger i Västerås i Sverige, og herfra styres all aktivitet i Sverige, Danmark og nå også Norge.

Oppgradert og billigere

DV971 har fått et nytt utseende og, i følge produsenten, et nytt og forbedret drev fra Panasonic. Men det som gjør denne spilleren spesielt interessant, er at det antydes en gatepris i Norge på 1.198 kroner. Det er en god del billigere enn hva Asono selger forgjengeren DV969 for (under navnet DVDX70).

Den nye metallfronten skal i følge produsenten gir bedre kvalitetsfølelse enn forgjengeren. Skuffen er stivere, men fortsatt knapt en halv cm høy. Fronten på skuffen sender ut et skarpt blått lys når det ligger en plate i den. Tøft, vil nok noen hevde, personlig syntes vi først og fremst det var sjenerende under avspilling av film. Heldigvis kan det skrus av ved å gå inn i setup-menyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer