BBK DV991 - DivX og design i sentrum

Billige DVD-spillere med DivX-funksjonalitet fås overalt, men henvender seg sjelden til kjøpere som er opptatt av design. Det har BBK gjort noe med.

Publisert
Sist oppdatert

DVD-spillere fra kinesiske BBK har tidligere gjort det skarpt i tester på DinSide Data. Aller best husker vi DV969, som selges i Norge under navnet Asono DVDX70, som var den første spilleren vi testet som spilte "alt" av DivX-filmer lynkjapt og problemfritt. Siden har vi også testet storebroren DV971, som ikke gjorde noe dårligere inntrykk.

Nå har BBK utvidet sitt salgsapparat i Norge, og en av de store distributørene er Datakjeden (Tidligere Komplett Data). BBK kommer med stadig nye DVD- og multimediespillere, sist med modellen DV991 - som vi har kikket litt nærmere på.

Designprodukt

Denne spilleren skiller seg ikke veldig ut fra DV971 og DV969 når det gjelder funksjonalitet og støtte for mange multimedieformater - du finner detaljene i denne artikkelen, l"litt bedre lyd og litt bedre bilde" sier produsenten, uten at vi var i stand til å oppdage dette. Men den skiller seg temmelig kraftig ut når det gjelder utseende. For dette er rett og slett et sylslankt designprodukt, som tar seg like bra ut enten du betrakter det ovenfra, fra undersiden(!), i front eller bak. Det er sjelden vare i prisklassen 1.000-1.500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer