Beats by Dre Studio Wireless

Dr. Dres nye hodetelefoner gjør mindre av seg i bybildet, men tar det igjen i lydbildet.

Studio er toppmodellen til Beats by Dre. Designet er mer nedtonet og elegant enn på tidligere Beats-modeller. Foto: Beats by Dre
Studio er toppmodellen til Beats by Dre. Designet er mer nedtonet og elegant enn på tidligere Beats-modeller. Foto: Beats by Dre Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en musikklytter med begrenset sans for overdreven basslyd har ikke Beats-hodetelefonene til Dr. Dre og kompani vært noe seriøst alternativ til nå.

Men det mangeårige samarbeidet med kabelprodusenten Monster er avviklet, og Beats skryter av «redesignet» lyd på sine nyeste modeller. Studio Wireless er, som den oppegående leser utvilsomt vil gjette, den trådløse utgaven av siste generasjon klokker i Beats-serien.

Jeg var nysgjerrig på om resultatet var godt nok til å forsvare det noe gjøkete preget det unektelig gir å gå rundt med et par kjendisklokker på ørene.

Beats er tradisjonelt kjent for et noe hengekøyeaktig lydbilde, der diskant og bass virker å være framhevet på bekostning av den viktige mellomtonen, der det meste av vokal- og instrumentlyd befinner seg. Særlig bass har det tradisjonelt vært meget rikelig av, slik Dr. Dre og mange med ham kanskje mener det bør være i en «hip hop-hodetelefon».

Men på Studio-modellen er lydbildet mer balansert.

Det er fortsatt i overkant mye bass, men den dominerer ikke lenger i like plagsom grad. Man får definitivt kjøpt hodetelefoner med en mer detaljert og frekvensnøytral gjengivelse, også i denne prisklassen, men lydkvaliteten er meget solid. Sammenliknet med mine nåværende jobbklokker fra Bose er det større detaljering og oppløsthet, og et helt annet lydtrykk fra de mer lettdrevne Beats-klokkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer