Bedre bildekorrigering med PhotoDeluxe 3.0

Et godt bildeprogram kan gjøre underverker med bildene dine. Adobe PhotoDeluxe er markedsleder i kategorien bildeprogrammer for hjemmebruk, og nå kommer programmet i ny versjon. Bedre korrigering, enda bedre brukergrensesnitt og bedre fargestyring er noen av nyhetene som skal selge Adobe PhotoDeluxe 3.0 Home Edition.

Foto: Torvald Kvamme
Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert

Digitale kameraer og rimelige blekkskrivere med fullblods fotokvalitet gjør at digitale bilder er på vei inn i de tusen hjem for alvor. Men om du har aldri så god maskinvare, blir bildene ikke gode om du ikke også har et godt program på PCen for å behandle bildene.

I tillegg til Adobe, satser også Microsoft på dette markedet med Picture It! 2.0 som er et lignende program. En enda billigere løsning er programmet sharewareprogrammet Paint Shop Pro, som nettopp har kommet i ny versjon (se vår artikkel om dette).

Blant de viktigste nyhetene er:Enklere brukergrensesnittNytt fargetilpasningssystem som skal sikre at det du ser på skjermen er det samme som kommer ut på skriverenEnklere innhenting av bilder fra ulike kilderFlere spesialeffekter for å lage "kunst" av bildene dineMulighet for å lage frittstående multimediashow med bilder og lyd som kan sendes pr. epostMulighet for å koble sammen flere bilder til et panoramabildeNye maler, tips og utklippsbilder hver måned (som kan lastes ned via Internett).

Bedre korrigering

PhotoDeluxe 3.0 har fått enda bedre verktøyer for automatisk korrigering av farger, lysstyrke/kontrast og skarphet. Det amerikanske selskapet Extensis har levert teknologien. Filtrene fra Extensis er også tilgjengelig i PhotoDeluxe 2.0 Business Edition, og kan også kjøpes separat som en plug-in til Photoshop.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer