TEST: Google Nest Mini

Bedre lyd, samme pris

Men hva søren skjedde med strømkabelen, Google?

PÅ VEGGEN: En av de viktigste nyhetene med Google Nest Mini er at den nå kan henges på veggen. Foto: Pål Joakim Pollen
PÅ VEGGEN: En av de viktigste nyhetene med Google Nest Mini er at den nå kan henges på veggen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Etter oppkjøpet av Nest for fem år siden, er det først det siste året Google har begynt å bruke Nest-merkenavnet på alle sine enheter ment for hjemmet.

Første produkt ut der var smartskjermen Google Nest Hub, og nå har oppfølgeren til smarthøyttaleren Home Mini fått nytt navn – dagens testprodukt er altså «Google Home Mini 2», men heter nå Google Nest Mini.

Ganske lik

Det er ikke mye som skiller Google Nest Mini fra sin forgjenger utseendemessig. Fortsatt dreier det seg om en forvokst hockeypuck med avrundede kanter, som er trukket i stoffmateriale på den øverste halvdelen.

Ja, faktisk er dette stoffet i sin helhet laget av resirkulerte plastflasker, så her er miljøfotavtrykket mindre enn på forgjengeren. Tilgjengelige farger er kritt og kull (vår utgave), mens den oransjaktige «coral»-fargen ikke lenger er tilgjengelig.

Gjennom dette stoffet lyser inntil fire LED-pærer, typisk når du prater til høyttaleren. Som før kan du regulere volumet opp og ned ved å trykke på høyre eller venstre side, og en egen skyvebryter kan brukes for å slå av mikrofonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer