Bedre og bedre dag for dag

Feilene lukes bort fra WD TV i et voldsomt tempo.

Bedre og bedre dag for dag
Publisert
Sist oppdatert

Responsen på testen av mediesenterboksen WD TV fra Western Digital var svært bra da saken ble publisert forrige måned, og selv om vi i likhet med mange andre brukere på nettet var veldig imponert over hva den lille, svarte kladden kunne få til, hadde vi noen innvendinger.

Siden den gang har produsenten sluppet flere nye oppgraderinger, og selv om de foreløpig bare eksisterer i såkalte pre-releaser, og ikke offisielle utgivelser, har vi naturligvis oppgradert vår lille favoritt med versjon 1.02.07. Og, ja - ting har blitt enda bedre for de av oss som liker å samle filmene, bildene og musikken vår på ett og samme sted.

Språkråd

Én av de to hovedinnvendingene vi hadde i anmeldelsen var at valg av undertekster ved for eksempel avspilling av DVD eller ISO-filer ikke ble ledsaget av hvilket språk en valgte. Før de siste oppgraderingene fikk en simpelthen opp at en hadde valgt "Subtitle 3/10" eller "7/10".

Nå får du fram "Norwegian", "Polish" eller "German" når du blar deg gjennom tilgjengelige undertekster. Det samme prinsippet gjelder for valg av lydspor på andre språk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.