Bedre ytelse med ett klikk

TIPS: Vil du forbedre ytelsen på din datamaskin? Det lille programmet GameXP skal sørge for at spill-PCen din går raskere.

Publisert
Sist oppdatert

Ytelse er viktig, spesielt når det gjelder krevende oppgaver som spill. Jo raskere, jo bedre - men PCer blir gjerne tregere med tiden, etter hvert som harddisken fylles med unødvendige data. Det finnes flere programmer som hjelper med å få opp farten, men sjeldent har vi sett et som er så ukomplisert.

Ekstremt enkelt

Programmet heter GameXP, og skal gjøre PCen din raskere ved å optimalisere diverse Windows-prosesser. I tillegg skrur den av kosmetiske Windows-funksjoner som forsinker ytelsen. Alt dette gjøres ved å trykke på én knapp, markert "Go to Warp Speed". Vil du tilbake til opprinnelige Windows-innstillinger, må du trykke på Windows Defaults-knappen.

Vi har prøvd programmet på vår jobb-PC, som ikke akkurat er noen spillmaskin, og inntrykket er at programmet virker ganske bra. En kjapp test med 3D Mark 2003 viste en viss økning i ytelse, men du bør ikke akkurat forvente deg mirakler. Det som er positivt er at vanlige Windows-applikasjoner kjører raskere.

Vi har imidlertid også hørt om visse ustabiliteter forbundet med programmet, så installer det på ditt eget ansvar. GameXP er gratis, og kan lastes ned fra denne adressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer