Beelink X2 TV Box - gjør TV-en smart til 250 kroner

Og den funker faktisk overraskende bra!

LITEN BOKS, MYE INNHOLD: Boksen til 250 kroner spiller Spotify, Netflix, HBO, nettleser, NRK, TV2 og mye, mye mer. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
LITEN BOKS, MYE INNHOLD: Boksen til 250 kroner spiller Spotify, Netflix, HBO, nettleser, NRK, TV2 og mye, mye mer. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enkelte av oss har et dyptliggende behov for å gjøre gode kjøp. Vi tilbringer derfor time etter time på eBay, DealExtreme og andre kanaler, på let etter røverkjøp - kjøp som forlengst er glemt når den brune konvolutten omsider detter ned i postkassa. Vi har for enkelthets skyld kalt dem kinaprodukter.

Men slike kjøp kan det også bli mye moro av, ikke minst i form av omtaler her på Dinside.

SE OGSÅ: Tidligere omtalte kinaprodukter

Gjør TV-en smart

I dag har turen kommet til en Android-basert mediespiller: Beelink X2 TV Box. Den har vi kjøpt fra Gearbest.com, en av mange butikker som selger det meste av både tenkelige og utenkelige elektroniske apparater - ofte til latterlig lave priser.

Dagens kinaprodukt koster for eksempel skarve 250 kroner, og da er frakten til Norge inkludert i prisen. I pakken følger det dessuten med en HDMI-kabel! Slike koster ikke sjelden 250 kroner alene.

LES OGSÅ: Harddiskkabinett til 34 kroner!

Full Android

Beelink X2 er noe så komplisert eller ukomplisert som en mediespiller som kjører full Android - riktignok en litt eldre utgave (versjon 4.2). Det betyr uansett at den kan kjøre akkurat de samme appene som du kjører på Android-mobiler og nettbrett, og da begynner det virkelig å bli interessant. Utvalget av apper er nemlig gigantisk, sett i forhold til hva du får på AndroidTV - for eksempel på Nexus Player og på TV-er fra Philips.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer