BEST 5150

BEST er et svært hyggelig bekjentskap både når det gjelder ytelse og praktisk bruk, men den svikter på et viktig punkt for alle brukere av bærbare PCer: batterilevetiden.

Publisert

(11.februar 2000) Denne maskinen har blitt klart bedre på alle punkter: Prosessoren er 67 MHz raskere, interminnet dobbelt (en viktig forbedring) og harddisken 50% større. Men prisen har også gått opp, kanskje vel litt mye synes vi.

BESTer elegant, med myke former og metallisk utseende. BEST 5150 er lettere enn de andre "store" maskinene som deltar i denne testen, men er likevel langt fra noen ultraportabel maskin (som f.eks. Fujitsu).

Spesifikasjoner

BEST 5150 har en vanlig 12"-skjerm som viser 800x600 piksler med opp til 16,7 millioner farger. Tastaturet er et av de største i denne testen, og er 15% over gjennomsnittet. Samtidig er både volum og vekt nede på gjennomsnittlig nivå: Vekten er 2,77 kg og volumet er rett under 3000 cm3.

Prosessor som er en Pentium Celeron 366 MHz gir denne maskinen et godt utgangspunkt for ytelsesmålingene våre. Men 32 MB internminne og 4 GB harddisk, er derimot helt på det jevne.

Maskinen benytter en styreflate med to knapper som slynger seg som en bue rundt nedsiden av flaten. Det er innebygget CD-ROM-spiller og diskettstasjon, to Type II PC-Card (men ikke støtte for Type III!), én USB-port og trådløs port. Dessuten finnes det utgang for modem, selv om modem ikke var installert i denne maskinen. BEST 5150 mangler dessuten port for kobling til dokkstasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer