BEST Geronimo

BEST Technology er i ferd med å bli en av landets største leverandører av bærbare PCer. Her er testen av deres siste kraftmaskin, Geronimo, som både har 15"-skjerm og Pentium III-prosessor.

Publisert

BEST er en komplett PC, og er laget for den mest krevende delen av kontorbrukere – brukere som ønsker en maskin med solide stasjonære egenskaper uten at det er nødvendig med dokkstasjon, men som samtidig er lett å bringe med seg når de skal i møter eller arbeide hjemme.

Spesifikasjoner

BEST Geronimo er tilgjengelig med enten 14,1"- eller 15,1"-skjerm, og har foreløpig enten 450 MHz eller 500 MHz Pentium III-prosessor. Maskinen vi testet har 15,1"-skjerm, som kan vise 1024x768 bildepunkter i 32-biters farger (tilsvarer millioner av farger pluss teksturer) og 500 Pentium III-prosessor, 128 MB internminne (kan også leveres med enten 64 eller 256 MB), 8 MB videominne (slik at den støtter bruk av to skjermer samtidig) og 6 GB harddisk (også tilgjengelig med 12 GB).

Tastaturet er på forholdsvis beskjedne 304 cm2, og har 85 taster. Pekeredskapet er en styreflate med to knapper som har litt større avstand til styreflaten enn det som har vært vanlig på andre bærbare PCer vi har testet.

Maskinen har innebygd CD-spiller (som enkelt kan tas ut og erstattes med en annen enhet, for eksempel DVD-spiller) og diskettstasjon. Maskinen veier 3,27 kg, og har et volum på 3510 cm3 med en høyde på 4 cm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer