Best i test - desktop-ersattere

Publisert
Sist oppdatert

Dette er maskiner som er bygget på teknologier hentet fra den stasjonære PC-verdenen. Det gir ofte ekstremt høy ytelse samt høyt utstyrsnivå til en billig penge. Hvis du verdsetter rå ytelse og lav pris foran batterilevetid, lav vekt og støynivå, bør du kikke nærmere på PCer i denne klassen.

Hvis du lurer på forskjellene mellom stasjonær og mobil teknologi i bærbare PCer, finner du all den informasjonen du trenger i denne artikkelen.

Vi har i løpet av 2003 testet en rekke desktop-erstattere, mange av dem gir svært mye for pengene. Vår favoritt i klassen er Fujitsu-Siemens Amilo D 8820, som vi testet tidlig i vår, spesielt ettersom prisene har sunket betraktelig i det siste. Vår testmodell selges i skrivende stund hos forhandlere til rundt 13.000 kroner inkl mva. En oppgradert versjon med 2.66 GHz prosessor koster ca 1.000 kroner mer.

Men du bør også ta i betraktning andre modeller, for eksempel Toshiba Satellite 2450, som er enda rimeligere, og som kan varte opp med bedre batterilevetid og lavere støynivå enn Amilo D 8820.

Her kan du lese hele testen av Amilo D 8820

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer