Best i test

Denne gangen var vinneren åpenbar.

Best i test
Publisert
Sist oppdatert

I denne testen har vi sett på fem billige speilreflekskameraer - ett fra hver av de største produsentene, og alle i produsentenes gjeldende sortiment.

Prisene varierer fra rundt 3500 kroner til 5000 kroner med kit-objektiv, og det viser seg at du kan få et svært godt kamera for 5.000 kroner i dag.

Ingen av de testede kameraene er direkte dårlige, men det har vært lettere å kåre en vinner denne gangen enn det har vært tidligere. Dette er fordi vinnerkameraet utmerker seg på flere måter og fremstår uten spesielle svakheter.

Flere speilreflekstester

Her følger utdrag fra konklusjonen om hvert kamera. Du kan klikke på modellnavnet for å hoppe rett til den fulle omtalen av kameraet.

Best i test: Pentax K-x

Fra konklusjonen:Vi lar oss overraske av Pentax denne gangen, som virkelig har skrudd sammen et svært godt kamera i K-x.

Pentax K-x er et deilig kamera å holde i hånda, det scorer svært godt på brukskomfort og har også den største søkeren i denne gruppen. I tillegg er det svært funksjonsrikt, noe som gjør at dette virkelig er et kamera du kan vokse med underveis, og K-x har flere unike funksjoner du ikke finner hos de andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer