Best i test

Vår vurdering av stasjonære PCer er basert både på bruksegenskaper og på ytelsesfaktorer som er målbare. Derfor plukker vi ut to testvinnere. En i kategorien for profesjonelt kontorbruk og en for hjemmebruk og multimedia.

Publisert

Hvordan vi vurderer bruksegenskapene og definerer våre kategorier kan du lese om i artikkelen Verdt å vite ved valg av PC.

Best i test av kontormaskiner er IBM PC300PL 400.Denne har alle de egenskapene vi mener en kraftig kontormaskin skal ha. I tillegg har den en ytelse som vil tilfredsstille selv de mest krevende brukere.

Best i test av maskiner for hjemmebruk og multimedia er Dell Dimension XPS R400. Denne har en helt rå ytelse som vil tilfredsstille alle spillentusiaster. I tillegg er den stillegående, utvikler ikke særlig varme og klarer med glans alle andre oppgaver en hjemmemaskin kan bli satt til å gjøre.

Finn den beste maskinen for deg.

Våre vurderinger er generelle og tar ikke hensyn til pris eller ønske om spesielle egenskaper.

Vår produktvelger gir deg et mer nyansert bilde, hvor det er du som bestemmer hvor mye vekt som skal tillegges de forskjellige egenskapene. Her kan du også krysse av i felter for finesser og utstyr som du mener maskinen må ha. Produktvelgeren plukker så ut bare de maskinene som fyller disse kriteriene.

Vårt sammenligningsverktøy sorterer PCene etter pris, egenskaper og ytelse. Her kan du velge et parameter og se hvilken maskin som kommer best ut målt etter dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.