Best i test

CD-ROM-leseren er et produkt på høyden av sin levetid. Alle produktene støtter de etablerte standardene. Det som skiller mellom produktene er først og fremst ytelse og betjening.

Foto: Torvald Kvamme
Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert

Plextors 40X-leser er ikke bare testens raskeste CD-ROM-leser. Den har en gjennomtenkt utforming og betjening. Programmet Plextor Manager 96 gir deg full kontroll over enheten. Vi ble likevel aller mest imponert over Plextors evne til å lese en gammel og slitt CD-plate feilfritt i full fart. Vi kårer derfor uten problemer:

2215" target="_top">Plextor UltraPlex 40max til Best i test.

Med god ytelse og den praktiske frontspalten, blir 1540" target="_top">Pioneer DR-A14S beste CD-ROM-leser med EIDE-grensesnitt. For deg som ikke vil betale prisen til en Plextor, er Pioneer det beste valget. Den har betjening for musikk-CDer i fronten og digital lydutgang bak.

2102" target="_top">Toshiba XM6402B er også en god og rimelig leser til en lav pris. 1631" target="_top">Mitsumi FX322M er en av testens aller rimeligste lesere i tillegg til at den har god ytelse.

Gjør ditt eget valg

Til venstre på denne siden er det en link som er merket 33&vVersjon=ProduktVelger">Finn din CD-ROM-leser. Der kan du finne frem til den CD-ROM-leseren som passer best for deg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer