Best på Comdex: Trådløs overvåkning

Det trådløse overvåkningssystemet Spider RFID Tracking System har blitt kåret til det beste produktet på årets Comdex-messe i Las Vegas. Og kanskje er dette et viktig produkt av tiden? Også en rekke andre spennende produkter har vunnet kategori-priser.

Best på Comdex: Trådløs overvåkning
Publisert

Vi har nylig hørt hvordan radiosignalene fra elektroniske sendere som var innebygget i pengekoffertene hjalp politiet i Oslo å finne igjen ransutbyttet etter et pengetransportran.

Nå har den trådløse oppsporingsenheten Spider RFID Tracking System blitt kåret til det beste produktet på årets Comdex-messe i Las Vegas.

Kanskje er det et tegn i tiden at det er mer gjennomslag for denne type produkter, som kan hjelpe til å forhindre tyverier. Men produktet kan absolutt forsvare tittelen sin som ”Best of Show” på Comdex 99, en pris som deles ut årlig av PC Week.

Spionen som ser deg

Spider-systemet består av to type enheter, SpiderTags og SpiderReader, som har kontakt med hverandre via radiobølger. SpiderTags er små sendeenheter på 4,31 x 2,54 x 0,76 cm, som du fester til det som skal overvåkes. SpiderReader er en trådløs enhet som registrerer hvor hver av SpiderTag-enhetene befinner seg. Leseren kan identifisere senderne på avstander opp til ca. 91 meter, og kan lokalisere sendere som befinner seg innenfor en rekkevidde på 1,5 meter. Denne informasjonen sender SpiderReader videre til en sentral datamaskin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer